1-op-1 Traject

  • "Ik ben niet op dieet, maar ik accepteer wat ik niet kan veranderen en focus op wat ik écht belangrijk vind: mijn gezondheid en leefstijl!"

Ben jij dit?

Je wilt je leven inrichten zoals jij het wil. Vrij van eetgestoorde gedachten, schuldgevoelens, calorieën tellen, eetbuien, gejojo en crashdiëten

Je bent op veel vlakken succesvol en hebt een fijn leven, maar je bent niet blij en tevreden met de keuzes die je maakt wat betreft je gezondheid

Je gelooft niet in diëten, maar wel in gezond leven. Je bent er klaar voor om te gaan accepteren wat jij níet kan veranderen en je juist te gaan richten op de dingen waar je voldoening uit kan halen of die voor jou wel werken

Je weet wel wat je zou moeten doen, maar het lukt niet om het te implementeren in je leven

Je hebt behoefte aan een coach, iemand die met je meekijkt, je een spiegel voorhoud en jou de vaardigheden leert om blijvend te veranderen

Je wil mentaal flexibel en lichamelijk fitter zijn. Ondanks obstakels die je tegenkomt in je leven, wil je toch je aandacht richten op de dingen die voor belangrijk zijn, zoals je leefstijl


Ben jij dit?

Dan kan ik niet wachten om samen met je aan de slag te gaan!

Het ACTie traject wordt in de meeste gevallen gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering!

Behaal jij hetzelfde succes als onze cliënten?

"Simone heeft me als Leefstijlcoach enorm geholpen met het inzichtelijk maken van waar mijn (emotionele) valkuilen liggen. Ze heeft mijn ogen geopend en me bewust gemaakt van de oorzaak en het belang van goed en gezond leven. Als hardloper is goede voeding voor, tijdens en na een run erg belangrijk en Simone heeft ook daar enorm geholpen. Ondanks dat ik mijn streefgewicht nog niet heb gehaald zit ik beter in mijn velletje en weet ik nu dat dat echt wel goed gaat komen maar ook dat cijfertjes niet het belangrijkste zijn. De gesprekjes met Simone waren heel fijn, met een lach en een enkele traan maar elke keer weer enthousiast en motiverend. Simone is enorm kundig en een fantastische leefstijlcoach. In Almere is er geen betere!!"*
Astrid Iesberts
* Bovengenoemd citaat is een persoonlijke ervaringen en/of meningen van een cliënt van Simone

Waar werken we aan?​

Hieronder staan voorbeelden waar ik je bij zouden kunnen begeleiden. Waar de focus op ligt hangt af van jouw doel.

gezonde leefstijl

Meer energie hebben, je fit & gezond voelen en gelukkig zijn. Wie wil dat nou niet? Leefstijlcoaching is de manier om door middel van gedragsverandering een gezonde leefstijl te creëren, waarmee jouw persoonlijke doelen worden behaald en waarmee blijvend resultaat is verzekerd.

Voeding

Je volgt géén crashdieet, je gebruikt geen maaltijdvervangers, telt géén calorieën, er zijn géén verboden producten en ook géén moeilijke menu’s. We leren je vaardigheden om de keuzes te maken die jij wil en die waar jij je goed bij voelt.

beweging

Dat bewegen je een goed gevoel geeft en dat het goed is voor je lichamelijke conditie weten we allemaal. Toch lukt het ons vaak niet om genoeg te bewegen. We onderzoeken graag met je waarom bewegen belangrijk voor je is.

Ontspanning

Heb je het gevoel dat je heel veel moet, maar dat er weinig tijd is voor jezelf en voor leuke dingen? Dit zorgt vaak voor de nodige stress en psychische klachten. Wat vooral belangrijk is, is dat je het gevoel van ontspannen zijn gaat ervaren. Dit fijne gevoel draagt bij aan jouw geluk en gezondheid.

slaap

We focussen ons vaak vooral op voeding en beweging, maar vergeten meestal onze slaap. Slecht of te kort slapen heeft veel invloed op de gezondheid. Wanneer je moe bent, ben je emotioneler en sneller gefrustreerd. Dit kan het maken van de gezonde keus in de weg zitten.

Roken & Alcohol

Roken en teveel alcohol drinken kunnen het behalen van jouw gezondheidsdoelen flink in de weg zitten. Je wil er misschien wel mee stoppen, maar toch lukt dit niet. Het doorbreken en veranderen van gewoontegedrag is makkelijker gezegd dan gedaan.

Emotie-eten

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om op gewicht te blijven of af te vallen? Jij gaat leren hoe jij je leven kan inrichten zoals jij dat wel. Vrij van eetgestoorde gedachten, schuldgevoelens en eetbuien.

Valkuilen

We bespreken hoe jij kan omgaan met uitdagende situaties zoals bijvoorbeeld speciale gelegenheden, sociale druk, etentjes of een druk leven.

Overtuigingen

Welke gedachtes en overtuigingen ervaar je op het gebied van gezond leven. We zoeken uit welke je helpen en welke juist niet. Leer je gedachtes herkennen, accepteer dat ze er zijn en reageer erop op een manier die voor jou wel helpend is.

Voor wie?

• Je bent niet opzoek naar adviezen, maar wil vaardigheden leren om in actie te komen • Je bent er écht helemaal klaar voor om met jezelf aan de slag te gaan • Je bent bereid om er energie, tijd en geld te investeren in jezelf • Je bent in staat om je gedachtes te herkennen en reflecteren op je gedrag • Je bent opzoek naar een persoonlijk coach traject • Je wilt leven naar wat je belangrijk vindt. Je wilt jezelf en je gezondheid nu echt op nummer één zetten.

Door Wie?

Leefstijlcoach Almere

Simone van der Worp

Ik geloof in verandering. De basis van mijn begeleiding is daarom gericht op gedragsverandering. Gedragsverandering is niet makkelijk, maar zeker wel mogelijk. Laten we het vooral leuk en gezellig maken! In plaats van te vertellen wat je zou moeten doen, want dit weet je al, begeleid ik je graag om nu echt in actie te komen.

Waar?

In de Gezonde Leefstijl planner - Almere praktijk. Deze bevindt zich in een winkelpand in Almere-Stad in Tussen de Vaarten Zuid (Bushalte Sallandsekant). De praktijk is rolstoel- & rollatortoegankelijk en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.​

Gezonde Leefstijl planner

Juan Grisstraat 126
1328SV Almere-Stad

Begeleidingstraject

Ik werk in de 1-op-1 trajecten met ACT. ACT staat voor Acceptance and Commitment Training. De focus bij de begeleiding vanuit ACT ligt op het aanleren van vaardigheden door middel van ervaringsgerichte oefeningen waarbij jij bewust leert kiezen op basis van wat voor jou belangrijk is in het leven. Ook al heb je last van vervelende emoties of gedachtes zoals ‘Alles is nu toch al verpest, maandag begin ik weer’, ‘Zie je wel, ik kan het niet’ of ‘Ik heb nu even geen tijd om gezond te leven’ je kan toch kiezen voor gedrag wat je dichter brengt bij wat voor jou belangrijk is op het gebied van leefstijl, zoals jouw gezondheid. Het gaat om het accepteren van ongemak in de vorm van lastige gedachten, lichamelijke sensaties en gevoelens zonder dat je daartegen hoeft te vechten, omdat je gaat kiezen en handelen op basis van wat je echt belangrijk vindt. Om succesvol te zijn met ACT zijn minimaal 8 sessies van een uur nodig.

Wat kost het?

ACT Kennis-making
30 minuten
0,-
ACTie PAKKET
8x 60 minuten
499,-
Losse ACTie afspraak
1x 60 minuten
80,-

Ben jij er hélemaal klaar voor om aan de slag te gaan?